Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Normes servei publicació planes web


Camí de tornada


Menú principalNormes servei publicació planes web

Servei gratuït d'espai per a webs d'entitats

L'Ajuntament de Blanes ofereix a les entitats registrades, espai gratuït per allotjar les seves webs amb el domini blanes.cat.

Normativa i funcionament espai web gratuït per a entitats
Us facilitem un espai de web per tal que l'entitat pugui crear i mantenir autonomament el seu web. Requisits:


  · Tenen accés a aquest servei gratuït, totes les entitats i associacions registrades en El Registre municipal d’entitats ciutadanes RMEC

  · Tenir accès a un ordinador connectat a internet, un programa d'edició de planes web i un programa de FTP.L'Ajuntament facilitarà:

  · Cessió d'espai en un servidor Internet per a l'hostatjament de la web de l'entitat, amb capacitat fins a 100Mb

  · L'Ajuntament atorga a l'entitat una adreça web del tipus nomdelaentitat.blanes.cat

  · Es garantirà i per tant es mantindrà activa aquesta adreça mentre l'entitat estigui registrada en el RMEC.

  · Les entitats que ja tinguin el seu web en un altre servidor, també poden fer ús,si volen, d'aquesta adreça. En aquest cas, es farà un redireccionament a la seva adreça real

  · Es facilitarà a l'entitat un nom d'usuari i una contrasenya per l’accés al panell de control per gestionar-se la publicació i manteniment de la web, per tal que aquesta pugui ser autònoma.

  · Possibilitat d'hostatjar pàgines dinàmiques sempre i quan estiguin programades en entorn PHP o ASP i bases de dades MySQL.

  · Disponibilitat d’aplicacions WordPress, Mambo, Drupal, Joomla, ... Aquest servei no està activat per defecte, sinó que cal que l'entitat ho comuniqui expressament a l'Ajuntament.

  · L'Ajuntament de Blanes no es fa responsable del funcionament inadequat d'aquest servei si això es deriva d'una configuració defectuosa o incapacitat dels equips de la entitatL'entitat es farà càrrec i es compromet:

  · El possible cost de la compra i/o instal·lació de programes en els equips de l'entitat (com per exemple programes d'edició de pàgines web, clients FTP,...) que aniran a càrrec de la entitat.

  · L'entitat és compromet a utilitzar aquest servei exclusivament per les seves pròpies necessitats i a no realitzar-ne directament o indirecta una explotació comercial ni una cessió a tercers.

  · L'entitat és la única responsable dels continguts de la web i de les conseqüències que aquests puguin produir. Els continguts que la entitat publiqui no poden violar cap regulació o llei aplicable a escala local, provincial, nacional o internacional.

  · L'entitat haurà de mantenir, sota la seva exclusiva responsabilitat, les contrasenyes d’accés en la més estricta i absoluta confidencialitat, assumint, per tant, els danys o conseqüències de tot tipus que es derivin del trencament o revelació del secret.

  · L'entitat acceptarà aquests compromisos automàticament al demanar aquest servei.Per sol·licitar aquest servei:

  · Es pot demanar omplint aquest formulari. En qualsevol cas sempre ha d'anar a nom del president de l'entitat, fent constar el nom de l'entitat, el RMEC i la persona de contacte.

  · L'entitat farà constar quin nom voldria donar a la seva web. Aquest hauria de semblar-se al nom de l'entitat i no coincidir amb cap dels ja donats.Instruccions per a penjar informació:

  · Hauríeu de tenir qualsevol programa per a publicar dades (ni han de gratuïts que podeu baixar de la xarxa)

  · Una vegada us passem la contrasenya/password ja podeu penjar/publicar les vostres planes.

  · Molt important: penjeu les vostres planes dins de la carpeta httpdocs que trobareu creada dins del vostre espai en el servidor. Creeu un arxiu anomenat index.htm

Data de realització: 07/08/2009 | Data de la darrera actualització: 07/08/2009

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300