Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Altres Organismes

AMIC

Camí de tornada


Menú principalAltres Organismes

Presencial

De dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores.

Els dies 22 de maig i 24,30 i 31 de desembre de 2019 són festes administratives, l'horari d'atenció al ciutadà i registre de documentació és de 9.30 a 13.30h.

Eviti cues concertant dia i hora amb el servei de Cita prèvia

(Registre de documentació)

Telefònic

Per concertar Cita Prèvia per Registre de documentació pot trucar de dilluns a divendres de:

8.30 a 20.45 h. al telèfon núm. 972-379320

o bé per Internet a través de la nostra pàgina web: htpp://www.blanes.cat/citaprevia

Tel. 972 37 93 00 Fax: 972 35 06 77 A/e: amic @ blanes.cat

Descripció del servei

AMB ALTRES ADMINISTRACIONS:

L'Ajuntament de Blanes, mitjançat el Conveni Marc, ha subscrit entre l'Administració General de l'Estat i l'Administració de la Generalitat de Catalunya un servei per a la implantació d'un model integrat d'atenció al ciutadà en l'àmbit territorial de Catalunya.
Les nostres funcions són recepcionar i registrar les sol·licituds, escrits i remissió de comunicacions del ciutadà dirigides a qualsevol d'aquestes administracions.

Per efectuar aquest tràmit, i d'acord amb les ordenances fiscals 2014 aprovades en aquest Ajuntament, s'ha d'efectuar prèviament una autoliquidació per la remissió d'aquesta documentació amb les taxes següents:

- Cartes 3,88 euros
- Paquets 23,32 euros

En cas que es necessiti compulsar la documentació a remetre prèviament s'ha d'efectuar l'autoliquidació corresponent per l'import següent:

Diligències de confrontació i/o fotocòpia de documents amb diligència d'autenticitat, per cada full 1,94euros

Els documents seran tramesos un cop registrats i en tot cas, dins dels tres dies següents a la seva recepció, directament als òrgans o entitats destinatàries.

Així mateix per efectuar aquest tràmit també es poden adreçar a l'oficina de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya situada al C. Roig i Jalpi, núm.5 on es registraran i compulsaran la documentació, per a qualsevol informació al respecte el seu telèfon és el 972-656650.

L'AJUNTAMENT DE BLANES S'HA ADHERIT AL CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA DIRECCIÓ GENERAL DE TRÀNSIT I LA FEDERACIÓ ESPANYOLA DE MUNICIPIS per a l'intercanvi d'informació i la mútua col·laboració administrativa:

Un dels aspectes més rellevants del conveni, i a fi d'evitar desplaçaments innecessaris dels ciutadans, és que l'Ajuntament de Blanes oferirà als ciutadans que vinguin a empadronar-se el poder efectuar aquests tràmits, en representació d'aquest, davant la Prefectura Provincial:

        • Sol·licitud per tramitar el canvi de domicili en el permís o llicència de circulació ( a efectes de l'impost municipal) i/o en el permís o llicència de conducció (a efectes de notificacions)
        • Sol·licitud per la tramitació, en alguns supòsits, de les baixes temporals o definitives de vehicles.
Data de realització: 09/05/2001 | Data de la darrera actualització: 01/19/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300