Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Agenda: Biblioteca Comarcal. Altres activitats.


Camí de tornada


Menú principalBiblioteca Comarcal. Altres activitats.

Dates

27 gener - 5 febrer
LlocBiblioteca Comarcal

Divendres 27 gener, a les 6 de la tarda, hora del conte: Música diminuta amb en Xevi Compte i l’Enri d’Alquímia Musical.
El mateix dia farem entrega dels Diplomes de Lector i Lectora dels nens i nenes del programa Nascuts per Llegir que han fet 3 anys durant l’any 2022. Setmana de la Pau.

Dimecres 1, a les 6 de la tarda, Presentació de l’oficina d’igualtat de tracte i no discriminació. A càrrec de l’Àrea d’Acció Social, Igualtat i nova ciutadania. Setmana de la Pau.

Divendres 3, a les 8 del vespre, a la plaça de la Biblioteca: parlaments i sortida de la Marxa per la Pau des de la plaça de la Biblioteca fins a l’Ajuntament. Organitza el Servei d’Acollida de l’Ajuntament de Blanes, la Comissió de Cooperació i Solidaritat i les Comunitats Religioses de Blanes.
Setmana de la Pau.

--------

Dijous 2, a les 7 de la tarda, Dijous de Lletres i Mots tertúlia literària per a adults: El Caballero de Moscú, d’Amor Towls.
Ressenya: https://biblioteca.blanes.cat/dijousdelletresimots/

Divendres 3, a les 6 de la tarda a la Biblioteca Jove, Club de Jocs de Taula, per nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada. Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca. Propera sessió el divendres 17.

Tots els dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, English Book club, club de Lectura en anglès: Sunstroke de Tessa Hadley. Conduït per Carles Llorach. Per a persones a partir de 18 anys i nivell B. Inscripcions obertes.

Tots els divendres, a les 10.00h Taller d’escriptura: iniciació al procés creatiu a través de la paraula escrita.
Conduït per Montserrat Medalla, mestra, psicopedagoga, logopeda i escriptora local.
Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca. Sessions tots les divendres.

Exposició: del 17 al 31 de gener, al vestíbul, Gabriel Ferrater: llegir tota la vida amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes i la Diputació de Girona.

Horari d’estudiants: de l’1 de desembre fins al 31 de gener, de dilluns a divendres la Biblioteca Jove obrim de 10.00 a 20.30 ininterrompudament i dissabtes, de 10.00 a 14.00h.Data de realització: 01/09/2023 | Data de la darrera actualització: 01/27/2023

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300