Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Agenda: SETMANA SENSE FUM. ENDOLLA'T A LA VIDA. DEL 25 al 31 DE MAIG.


Camí de tornada


Menú principalSETMANA SENSE FUM. ENDOLLA'T A LA VIDA. DEL 25 al 31 DE MAIG.

Dates

20 maig - 31 maig

Del 25 al 31 de maig. Setmana Sense Fum.

La Setmana Sense Fum, que enguany celebra la seva XXI edició, té com a objectius sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac.

La Setmana Sense Fum és una iniciativa de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC) i CAMFiC a Catalunya, que durant els últims anys ha organitzat el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya (AIFICC, CAMFiC i ASPCAT). Amb l’objectiu d’involucrar diversos àmbits en una iniciativa comuna i unificar un mateix missatge, en els últims anys, estan implicats en l’organització tots els que ja estaven d’una manera o una altra relacionats amb aquesta campanya: la Xarxa d’Atenció Primària Sense Fum, la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum, la Xarxa Catalana d’Universitats Saludables; els Col•legis de Catalunya de metges, d’infermeria, de farmacèutics, de pedagogs i de psicologia; les Societats científiques de Catalunya, de medicina familiar i comunitària, d'infermeria familiar i comunitària, de Llevadores i de Salut Laboral; la Societat catalana d’atenció i tractament del consum del tabac; la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i les Diputacions; l’Agència de Salut Pública de Catalunya i els serveis territorials; l’Agència de Salut Pública de Barcelona; l’Associació Espanyola Contra el Càncer, la Federació d’Entitats contra el Càncer de Catalunya i l’organització no governamental “no más colillas en el suelo”.

Amb el lema "Desconnecta’t de la cigarreta, endolla’t a la vida!", aquest 2020 l’objectiu és dirigir-se a la població jove, a la prevenció de l'inici del tabac, especialment amb les altres formes de fumar (cigarretes electròniques, catximba/xixa, cigarretes fetes a mà, etc).

Al web de la Setmana Sense Fum s'hi poden consultar diversos materials divulgatius al voltant del tabac. A més, durant les setmanes prèvies a la celebració de l'esdeveniment s’habilita una enquesta per tal de conèixer el consum i l‘opinió de la població en general (major de 14 anys) en temes d’actualitat sobre tabaquisme.

Amb la informació recollida es realitzarà un informe que es farà públic, com en d’altres anys, en la roda de premsa abans de començar la Setmana Sense Fum.


· Enquesta en línia XXI Setmana sense fum 2020.


Abandonar el tabaquisme no és fàcil, però és possible. El primer pas per aconseguir-ho és
Enllaços:

http://www.setmanasensefum.cat

http://www.setmanasensefum.cat/materials.aspx (material duvulgatiu i informatiu)

Enquesta en línia XXI Setmana sense fum 2020.Data de realització: 05/13/2020 | Data de la darrera actualització: 05/20/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300