Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes, Mossos i Bombers alliberen els hostatges d’un atracament que han resultat il·lesos


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/27/2023 11:22:18 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SIRENES EMERGENCIESLa Policia Local de Blanes, Mossos i Bombers alliberen els hostatges d’un atracament que han resultat il·lesos

Els efectius policials s’han desplegat per la recerca de l’autor, un home de mitjana edat amb mascareta i gorra esportiva que ha fugit a peu amb un botí d’uns 18.000 €

Els fets han tingut lloc el matí d’avui dimecres. Quan faltaven pocs minuts per les nou del matí, un client d’una entitat bancària situada al centre del municipi ha alertat sobre l’atracament a la Policia Local de Blanes. Segons han relatat els testimonis, l’autor ha estat un sol home que ha entrat a l’oficina poc després que s’havia obert al públic, aprofitant l’entrada de clients.Un sergent de la Policia Local de Blanes acompanya els efectius sanitaris
i els Bombers per alliberar els hostatges
El delinqüent s’ha adreçat al responsable de l’oficina, amenaçant-lo que duia una pistola i una granada –tot i que no ha arribat a mostrar-les en cap moment-, perquè li donés tots els diners que hi hagués. Al explicar-li que calia esperar 15 minuts per a la obertura retardada de les dues caixes fortes, l’atracador –que ha actuat sempre amb molta tranquil·litat- ha procedit a tancar en una habitació de l’oficina els tres altres treballadors, així com els tres clients que hi havia llavors.
L’atracador ha esperat que s’obrissin les dues caixes fortes, ha agafat els 18.000 € que es calcula que hi havia, i tot seguit també ha tancat al responsable de l’oficina amb la resta d’hostatges, fugint tranquil·lament a peu, emportant-se la clau de l’habitació on els ha deixat reclosos. Immediatament després de rebre la trucada alertant dels fets, han acudit a l’oficina tres patrulles de la Policia Local, requerint-se també la presència dels Bombers de la Generalitat per poder forçar la porta, així com suport sanitari.Els bombers han tardat pocs minuts en poder obrir la porta i alliberar els hostatges, que han sortit il·lesos, llevat d’un dels clients, que ha hagut de ser atès d’un atac d’angoixa. Paral·lelament, s’ha iniciat l’operatiu de recerca a càrrec de la Policia Local de Blanes i els Mossos d’Esquadra, que s’ha fet càrrec de la investigació. Un dels primers punts on s’ha iniciat la recerca, tal com marca el protocol, ha estat a l’Estació de Tren, on no se l’ha localitzat.
Els efectius policials disposen de les imatges que han enregistrat les càmeres de l’oficina bancària, que els ha facilitat la descripció física de l’autor: un home de mitjana edat, d’entre 30 i 40 anys, vestit amb un pantaló gris i amb la cara parcialment tapada per unes ulleres de sol, mascareta i gorra esportiva. En la intervenció inicial per alliberar els hostatges han participat tres patrulles de la Policia Local, 2 camions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies del SEM i una patrulla dels Mossos d’Esquadra a la qual s’han afegit posteriorment altres dotacions d’aquest mateix cos per fer-se càrrec del cas.Data de realització: 09/27/2023 | Data de la darrera actualització: 09/27/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300