Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes celebra dijous el Ple Municipal Ordinari del mes de setembre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/27/2023 07:09:00 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_BlauL’Ajuntament de Blanes celebra dijous el Ple Municipal Ordinari del mes de setembre

Inclou 13 punts a l’ordre del dia, que inclou tres mocions abans dels Precs i Preguntes que tancaran la sessió

Aquest 28 de setembre, coincidint amb el darrer dijous de mes, l’Ajuntament de Blanes celebrarà el Ple Municipal Ordinari corresponent al setembre. Hi ha un total de 13 punts a l’ordre del dia, començant pels set primers de caire purament administratiu, entre els quals es dóna compte de les resolucions i acords de la Junta de Govern Local i d’Alcaldia.Ple Municipal del 31 d'agost
Entrant ja en l’apartat de temes a debatre, el vuitè punt debatrà la modificació del pressupost municipal perquè inclogui 135.000 € en inversions per acabar de reposar la pista poliesportiva polivalent de Can Borell, per completar la reparació que s’ha fet ara d’urgència. El novè punt serà declarar d’interès i utilitat municipal les obres d’adequació d’espais per a una segona seu del Centre d’Educació Especial Ventijol a l’Escola Carles Faust.

Els tres següents punts són sengles mocions. La primera l’ha presentat ERC per al reconeixement públic del dol perinatal, gestacional i neonatal; la segona és del grup municipal de BECP per regular els habitatges d’ús turístic; i la tercera és del PP contra la tramitació d’una llei d’amnistia. El darrer punt de l’ordre del dia, com és habitual als plens ordinaris, seran els Precs i Preguntes. La sessió plenària està previst que s’allotgi aquest proper dijous a les 7 del vespre a la Sala de Plens.Data de realització: 09/27/2023 | Data de la darrera actualització: 09/27/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300