Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes allibera una dona retinguda contra la seva voluntat en un robatori amb violència


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/17/2023 11:19:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local escutLa Policia Local de Blanes allibera una dona retinguda contra la seva voluntat en un robatori amb violència

Els efectius policials, amb el suport dels Bombers, van poder accedir a l’establiment on l’havien tancat i atendre-la amb el SEM de diverses contusions que havia patit

Fa pocs dies la Policia Local de Blanes es va encarregar d’alliberar una dona que havia estat retinguda contra la seva voluntat en un establiment del municipi, després d’un robatori amb violència que no s’ha pogut determinar si finalment va ser o no en grau de temptativa. El què sí van poder comprovar els agents policials va ser la detenció il·legal patida per la víctima.


Els fets van tenir lloc dilluns de la setmana passada, el dia set d’agost. A 2/4 de 10 del matí la Policia Local va rebre la trucada d’un veí comunicant que una dona estava demanant auxili des de l’interior d’un local de massatges situat molt a prop del Passeig de S’Abanell. Immediatament, s’hi van desplaçar tres patrulles, que van poder comprovar per una escletxa l’interior de l’establiment referenciat.

Actuació conjunta amb Bombers, Mossos d’Esquadra i el SEM

A través de la petita obertura, van observar una dona asseguda al terra, molt nerviosa, que portava brides als canells, si bé semblava que s’havia pogut alliberar després que l’havien lligat a la pota d’un llit. Donat que van comprovar que no perillava la seva vida, es va activar als Bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM. Després que els bombers van forçar el pany de la porta d’accés, efectius de la Policia Local i sanitaris van poder accedir a l’interior del local per atendre la víctima, que presentava diverses contusions i estava molt espantada.

Un cop auxiliada, la víctima va explicar que a primera hora del matí havia entrat a l’establiment una persona armada amb un ganivet, que la va amenaçar perquè li donés tots els diners que tingués. D’altra banda, també van comprovar que l’interior del local estava tot regirat, inclús les pertinences de la dona. Als agents de la Policia Local de Blanes els va costar poder entendre la declaració de la víctima, d’origen asiàtic, amb qui es van poder comunicar a través del traductor d’una aplicació del telèfon mòbil.Després de rebre una primera atenció in situ –a banda de les contusions, tenia vàries costelles trencades-, la dona va ser traslladada a l’Hospital Comarcal per continuar sent atesa, al mateix temps que es va posa en coneixement dels fets a la Policia Científica dels Mossos d’Esquadra perquè fessin una inspecció tècnica ocular policial. Paral·lelament, també es va contactar amb el responsable del local requerint-lo perquè vingués a Blanes, després que se’l va localitzar a Barcelona.

Ara, la investigació és en mans dels Mossos d’Esquadra perquè segueixi el seu curs, i una de les informacions de què disposen és la descripció que va fer la víctima de l’assaltant que es va colar a l’establiment. L’autor haurà de respondre dels delictes de robatori amb violència –si bé no se sap si el robatori va ser o no en grau de temptativa- i de detenció il·legal. En l’operatiu van participar tres patrulles de la Policia Local de Blanes, una dels Mossos d’Esquadra, una unitat dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM.Data de realització: 08/17/2023 | Data de la darrera actualització: 08/17/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300