Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

12 esportistes de Blanes participen des d’avui als XII Jocs Special Olympics que se celebren a Granollers


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 03/30/2023 10:40:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

exposició Special Olympics12 esportistes de Blanes participen des d’avui als XII Jocs Special Olympics que se celebren a Granollers

Són del Club Esportiu El Vilar, que facilita la pràctica esportiva a les persones ateses a la Fundació Aspronis, i van protagonitzar una recepció oficial a l’Ajuntament ahir dimecres

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes va acollir el vespre d’aquest passat dimecres una recepció oficial on els i les protagonistes de la vetllada van ser els esportistes olímpics blanencs que des d’avui dijous participen als XII Jocs Special Olympics. S’acolliran a Granollers fins el proper diumenge, 2 d’abril, i aplegaran 1.500 esportistes amb discapacitat intel·lectual d’arreu del món.



Més concretament, els protagonistes de l’acte oficial van ser els 12 membres de Blanes del Club Esportiu El Vilar, el club que facilita l’esport a les persones ateses a la Fundació ASPRONIS, que aposta per la inclusió social i esportiva en clubs locals sempre que sigui possible. Per això, formen part del Club Bàsquet Blanes, el Club Petanca La Masia, el Ràcing Blanenc, el Club Vela Blanes, i l’Espai Pàdel Blanes, entre d’altres.

12 esportistes olímpics blanencs participen des d’avui als Special Olympics

La recepció la va encapçalar l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el president del Club Esportiu El Vilar de la Fundació Aspronis, Xavi Manresa, acompanyats del tinent d’alcalde d’Esports, Carlos Garzón, així com d’altres regidores i regidors del consistori blanenc. També van participar-hi activament Michelle Camargo, coordinadora del servei de lleure de la Fundació.



Special Olympics és la competició entre iguals d’arreu de l’estat espanyol i el món, i en l’edició d’aquest 2023 els 12 esportistes blanencs competiran a nivell olímpic amb d’altres esportistes amb discapacitat intel·lectual que procedeixen de 9 comunitats autònomes i de 10 països. Val a dir que, per donar suport a aqueta especial ocasió, l’Ajuntament de Blanes ha col·laborat amb la Fundació Aspronis sufragant els costos de la participació de les i els 12 esportistes blanencs.




Competiran en quatre modalitats: en David, en Juan, l’Andrew i l’Albert ho faran en Bàsquet; la Laia, en Francesc i l’Àngela en proves adaptades; en José Luis, l’Antonio, l’Ana i la Rosario en petanca; i finalment la Merche en Bàdminton. En total, el Club Esportiu El Vilar de la Fundació Aspronis participa amb 22 esportistes que, a banda de Blanes, provenen de Palafolls, Malgrat de Mar, Lloret, Tordera, Arbúcies i Calella.



A banda de desitjar-los molta sort en la competició, les i els esportistes olímpiques van ser obsequiades amb el material de merchandising de la nova campanya d’identitat que impulsa l’Ajuntament de Blanes: ‘Blanes Arran de Mar’. La fotografia de família de rigor que sol tancar actes com aquest va reblar una recepció tant especial com ho és la feina que es fa a la Fundació Aspronis i, en especial, al Club Esportiu El Vilar.



Data de realització: 03/30/2023 | Data de la darrera actualització: 03/30/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300