Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Dimecres es presentarà ‘Blanes Arran de Mar, la nova marca per reforçar el sentit identitari de la ciutat


Camí de tornada


Menú principalDimecres es presentarà ‘Blanes Arran de Mar, la nova marca per reforçar el sentit identitari de la ciutat

L’acte obert al públic es farà el 22 de març a les 20’15 h al Teatre de Blanes, comptant amb la participació dels periodistes blanencs Fina Brunet i Rafel Bagot

L’Ajuntament de Blanes farà dimecres vinent al vespre la presentació oficial pública de la nova campanya creada per reforçar la identitat de les seves ciutadanes i ciutadanes, per fiançar i enfortir el seu sentiment de pertinença. Es tracta de la campanya ‘Blanes Arran de Mar’, que vol enfortir el teixit social de la població i recuperar la seva relació amb el mar.

Fins al moment, ja s’ha viscut una primera fase a través d’un Pla de Dinamització Comercial desenvolupat entre els anys 2021 i 2022, amb diverses actuacions per modernitzar i consolidar el teixit comercial i impulsar un marc de treball de col·laboració. Emmarcades en aquesta primera fase, es van dur a terme diverses iniciatives, però quedava pendent un important ingredient.


Rodatge del vídeo amb testimonis de veïns i veïnes de Blanes,
que forma part de la presentació de la nova marca 'Blanes Arran de Mar'
En el marc d’aquest projecte, l’Ajuntament de Blanes va detectar la necessitat de crear una marca que reflecteixi la identitat dels seus habitants, és a dir, el vincle amb el mar i que reforci el sentiment de pertinença i comunitat. Va ser així com va néixer el nou segell d’identitat ‘Blanes Arran de Mar’, que promourà i acompanyarà les iniciatives del municipi que es diguin a terme, recuperant la relació amb el mar i les ciutadanes i ciutadans que viuen al municipi.

Fina Brunet i Rafel Bagot, protagonistes de l’acte de presentació

Durant l’acte del proper dimecres, es donarà a conèixer el disseny que identifica la nova marca ‘Blanes Arran de Mar’, i per fer-ho es comptarà amb diferents ingredients que no es desvetllaran fins el mateix dia de la presentació. Dos d’ells serà la presència de dues persones nascudes al municipi, però que l’han transcendit amb la seva professió, contribuint a donar-la a conèixer allí on han anat.


Són els periodistes blanencs de TV3 Fina Brunet i Rafel Bagot, que ja han contribuït amb la seva expertesa a d’altres destacats actes que han tingut lloc durant els darrers anys a la seva ciutat de naixement. Rafel Bagot s’encarregarà de conduir l’acte, mentre que Fina Brunet apadrinarà amb la seva participació la nova marca identitària del municipi que la va veure néixer. Serà el complement d’un dels ingredients de l’acte, les aportacions d’altres persones representatives del teixit social i cultural del municipi que parlen del seu sentiment de pertinença.


També es comptarà amb la presència de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i del tinent d’alcalde de Turisme, Promoció de la Ciutat, Comerç i Empresa, Albert Sanz, en la part més institucional de l’acte. Per presentar la imatge que del nou segell identitari es comptarà amb la participació de la seva dissenyadora, que aportarà els detalls sobre el procés de creació del logotip, on l’objectiu que tothom se la faci seva. L’acte de presentació de la nova campanya ‘Blanes Arran de Mar’ tindrà lloc el proper dimecres 22 de març a les 20’15 h al Teatre de Blanes.

Serà obert a la participació de tothom qui vulgui assistir-hi, i per això s’ha convidat a participar-hi a tota la ciutadania, així com entitats, empreses i institucions del municipi.
Data de realització: 03/18/2023 | Data de la darrera actualització: 03/20/2023

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300