Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes serà aquest dissabte la capital gironina de la dansa urbana esportiva amb el 1er Festival Up & Down


Camí de tornada


Menú principalBlanes serà aquest dissabte la capital gironina de la dansa urbana esportiva amb el 1er Festival Up & Down

S’acollirà a la Ciutat Esportiva Blanes a partir de 2/4 de 4 de la tarda de dissabte, i és una jornada lúdica d’exhibició no competitiva

El proper cap de setmana Blanes serà la capital gironina de la dansa urbana esportiva a través del I Festival Up & Down que organitzen els Consells Esportius de la demarcació de comarques gironines, en especial del Consell Esportiu de la Selva. Més concretament, tindrà lloc a la Ciutat Esportiva Blanes a partir de 2/4 de 4 de la tarda del dissabte, i finalitzarà pels volts de les 5 amb el lliurament d’obsequis als participants.

També contribueixen a l’organització els consells esportius de l’Alt i Baix Empordà, la Cerdanya, la Garrotxa, el Gironès, del Pla de l’Estany i del Ripollès. Compta amb la col·laboració especial del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes i la Ciutat Esportiva Blanes, on s’acollirà el festival, així com el suport de la Diputació de Girona, i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat.


Les categories convocades són des de la prebenjamí, pels i les nascudes els anys 2015 i 2016, fins a la premium, per a les persones que van néixer abans del 1993, així com per a no professionals. Així, també hi haurà participants de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i absoluta, pels que han nascut abans de l’any 2004.

Es tracta, doncs, d’una primera edició d’una experiència que dóna l’oportunitat a tothom de poder demostrar el seu talent. Serà una jornada lúdica i d’exhibició no competitiva, perquè esportistes i dansaires de totes les edats puguin participar-hi compartint unes hores de dansa i música. Per això, a diferència d’altres experiències, la jornada es tancarà amb el lliurament d’obsequis a tots i totes les participants.
Data de realització: 03/17/2023 | Data de la darrera actualització: 03/17/2023

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300