Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes reforça els mitjans telemàtics per facilitar la sol·licitud d’ampliació de terrasses de bars i restaurants


Camí de tornada


Menú principalBlanes reforça els mitjans telemàtics per facilitar la sol·licitud d’ampliació de terrasses de bars i restaurants

Davant l’allau de sol·licituds, i amb l’objectiu de contribuir a la reactivació econòmica de la vila, s’han implementat diverses mesures per facilitar encara més la tramitació

Arran que el passat dimarts es va fer el Decret d’Alcaldia que autoritzava l’ampliació de l’espai d’ocupació de les terrasses dels bars i restaurants, hi ha hagut diversos responsables d’establiments de restauració que s’han mostrat interessats en acollir-se a la mesura. L’únic requisit que cal complimentar és presentar una instància genèrica que es pot fer telemàticament, ja que per fer-ho presencialment cal demanar cita prèvia a l’Oficina de l’AMIC.


Ara bé, davant la dificultat que alguns responsables han manifestat per fer-ho online, i amb l’objectiu de contribuir a la reactivació econòmica de la vila, l’Ajuntament de Blanes ha implementat diverses mesures per facilitar la tramitació. Uns dels més destacades és la creació d’una drecera directa que hi ha a la plana principal del web del consistori http://www.blanes.cat/catala que enllaça amb la plana de tramitació online: encapçalada pel títol ‘Ampliació Ocupació Terrasses’.

En aquest enllaç també hi ha una Guia de Suport per complimentar telemàticament la instància per sol·licitar l’ampliació de la ocupació de les terrasses: https://seu.blanes.cat/sta/CarpetaPublic/doEvent?APP_CODE=STA&PAGE_CODE=PTS_CATSERV&DETALLE=6269010714175951906004 D’altra banda, també s’ha ampliat l’horari d’atenció telefònica que també dóna suport a la tramitació electrònica: el 972 379 382, que funciona des de les 9’30 del matí fins les 13 h del migdia.


Paral·lelament, i amb l’objectiu de fer la màxima difusió de la possibilitat de fer tràmits telemàtics amb el consistori i com demanar cita prèvia a l’Oficina de l’AMIC, la setmana vinent es farà difusió de cartellera arreu del municipi. Es tracta que la ciutadania pugui fer tot tipus de gestions des de casa seva, online. A la plana principal del web també hi ha una drecera que enllaça amb aquesta possibilitat: https://www.blanes.cat/tramitoacasa


Un total de 144 Bars i Restaurants amb Terrassa

A Blanes hi ha 144 bars i restaurants amb terrassa repartits arreu del municipi que tenen la possibilitat de poder demanar l’ampliació de l’ocupació de l’espai públic per guanyar superfície i així poder complir els requisits de la distància de seguretat marcat per les mesures de prevenció del contagi per la COVID-19. D’aquest total de locals, ja han presentat la sol·licitud una cinquantena, i se n’han inspeccionat una quarantena.
Data de realització: 05/22/2020 | Data de la darrera actualització: 05/22/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300