Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

MANIFEST AJUNTAMENT DE BLANES


Camí de tornada


Menú principalMANIFEST AJUNTAMENT DE BLANES

28 DE SETEMBRE DE 2018Manifest Ajuntament de Blanes

28 de setembre de 2018En relació als fets que van tenir lloc a les dependències d’Alcaldia el passat divendres 21 de setembre, quan un ciutadà s’hi va personar, va increpar als treballadors, va formular diverses amenaces i va enregistrar un vídeo que posteriorment va difondre sense cap consentiment dels interessats, l’Ajuntament de Blanes vol manifestar :
  1. El protagonista de l’incident i la seva família han fet arribar a aquesta Alcaldia el seu sincer penediment, i han lamentat les conseqüències que la seva acció ha provocat, més enllà del rerefons polític que l’ha envoltat.
   2. Condemnem l’actitud d’aquesta i de qualsevol altra persona que, fent un abús dels seus drets com a ciutadà, no tracti els treballadors públics amb l’adequat respecte que es mereixen. No pel fet de pertànyer a l’administració pública, sinó per unes elementals regles d’educació i convivència com a persones.
    3. L’Ajuntament de Blanes representa tots i totes les ciutadanes del municipi, i es manté en la seva neutralitat per garantir les més elementals regles del joc democràtic.
     4. Per últim, apel·lo tothom, sigui del color polític que sigui, perquè aquests dies més que mai la ciutadania de Blanes demostri el seu tarannà obert, acollidor i democràtic que l’ha caracteritzat al llarg del temps.    Blanes, 28 de setembre de 2018.

    Data de realització: 09/07/2018 | Data de la darrera actualització: 10/01/2018

    © Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

    Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

    Inici de la pàgina

    © Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300