Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concert amb ‘Blanes Brass Quintet’ i Quim Masferrer: doble sessió al Teatre de Blanes aquest cap de setmana


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 10/18/2018 10:38:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreDeBlanesConcert amb ‘Blanes Brass Quintet’ i Quim Masferrer: doble sessió al Teatre de Blanes aquest cap de setmana

El grup blanenc d’instruments de vent interpretarà divendres a la nit música de diversos estils, i Quim Masferrer, amb les entrades a punt d’exhaurir-se, homenatja al públic diumenge

L’escenari del Teatre Blanes acollirà aquest cap de setmana doble sessió, dues actuacions de la programació professional d’aquelles de gran calibre, de força intensitat en les respectives especialitats. Els primers en alçar el teló seran els membres de la formació ‘Blanes Brass Quintet’, una agrupació musical professional formada per instruments de vent metall.


'Blanes Brass Quintet' en plena acció
Va ser fundada l’any 2006 amb l’objectiu de crear una formació diferent, capaç d’interpretar i adaptar-se a música de tots els estils i ritmes: swing, tango, pas-doble però també temes de la més rigorosa actualitat pop. Aquest darrer vessant abasta des dels grups més mítics com ABBA o QUEEN fins als cantants més coneguts com Whitney Houston, Phil Collins, Joe Cocker o Frank Sinatra, passant per una gran varietat de temes de bandes sonores originals de les pel·lícules més immortals, passant pel món de l’animació de Disney.


El concert que oferirà divendres a les 9 de la nit al Teatre de Blanes serà la carta de presentació del seu primer CD gravat fa poc, un recull de temes diversos on hi ha un bon aperitiu de l’extens ventall d’estils que dominen, música per tot tipus de públic i de totes les edats. Tal com els mateixos membres del ‘Blanes Brass Quintet’ ja recomanen, tots els amants de la bona música podran gaudir d’una sessió inoblidable.

Entrades a punt d’exhaurir-se amb ‘Bona Gent’, de Quim Masferrer

La segona actuació d’aquest cap de setmana al Teatre de Blanes arriba de la mà d’un reincident. L’actor Quim Masferrer porta l’espectacle ‘Bona Gent’, després que tot just fa poc més de dos anys omplia el mateix recinte amb la tragi-comèdia ‘Temps’, i que al 2014 co-protagonitzava amb l’home més longeu del territori, Joaquim Illas, el pregó d’inici de la Festa Major de Santa Anna.


Quim Masferrer
En aquest cas, diumenge vinent a les 7 de la tarda, amb les entrades a punt d’exhaurir-se –quan falten 4 dies per la funció només queden una trentena de localitats a la venda- Quim Masferrer porta un espectacle on el seu objectiu justament és retre homenatge a una peça que considera clau: el públic. Per això, el què planteja és una actuació única i irrepetible allí on va, ja que els protagonistes són els espectadors.



Data de realització: 10/18/2018 | Data de la darrera actualització: 10/18/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300